השף אבי שטייניץ: מקינג דייויד לדימול פלטינום

השף אבי שטייניץ, מי שהיה השף הראשי של רשת מלונות דן, יוביל את התפריט החדש של אולם האירועים בהדר דימול ברמת גן. המקום חביב על אצולת הציבור החרדי והדתי במרכז
הדמיה של דימול פלטינום, אולם האירועים המתחדש של הדר דימול ברמת גן, גייסו את שטייניץ. (צילום: יח
הדמיה של דימול פלטינום, אולם האירועים המתחדש של הדר דימול ברמת גן, גייסו את שטייניץ. (צילום: יח"צ)
Monitour ads

דימול פלטינום יוצא לדרך. כחודשיים אחרי שנחתמה עסקת הפעלתו מחדש של אולם האירועים היוקרתי הדר דימול ברמת גן, הבעלים שלום יוסקוביץ ושותפתו אסתי יוסקוביץ מעלים הילוך וחושפים את השם החדש ואת העיצוב המשודרג לקראת ההשקה בנובמבר – וגם את זהות השף שאחראי על בניית התפריט ועל הייעוץ הקולינרי – אבי שטייניץ.

השף אבי שטייניץ. משתמש בסגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד האופייניים להם מתאימים למטבח הכשר. (צילום: יח"צ)
השף אבי שטייניץ. משתמש בסגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד האופייניים להם מתאימים למטבח הכשר. (צילום: יח"צ)

שטייניץ, מי שהיה השף הראשי של רשת מלונות דן, ובין היתר היה השף הראשי של מלונות קינג דיוויד ודן תל אביב, נבחר להוביל את האולם בגלגולו החדש תחת השם דימול פלטינום, שעובר כעת שיפוץ ועיצוב מחדש במיליוני שקלים. בימים אלה הוא שוקד על בניית התפריט "המגוון, המיוחד והמפתיע", כהגדרתו.

מתוקף היותו חביב על אצולת הציבור החרדי והדתי באזור המרכז, יפעל דימול פלטינום תחת כשרות מהודרת של "בד"ץ קהילות", ושטייניץ, שנחשב לאחד השפים הבכירים בישראל ומשמש כיום גם כמנהל הקולינרי של בית הספר לבישול דן גורמה, מסביר מהם הדגשים המיוחדים אותם הוא נותן לבישול הכשר. "בשנים האחרונות, ההקפדה על איכותם של חומרי הגלם ועל טעמיהם המקוריים, הבישול העונתי והאתני המותאם לאזור שנכנס בסערה למטבחי המסעדות, ושינויים בהרגלי התזונה של הסועדים, איפשרו פיתוח מתכוני גורמה כשרים", אומר שטייניץ.

שטייניץ נוהג לעשות שימוש בסגנונות בישול אתניים, אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים להפליא למטבח הכשר. "מוצרים כחלב הקוקוס, הסויה, הטופו והצ'ילי המתוק, לצד מאכלים כסושי, נודלס, תבשילי קארי ודומיהם, הגיעו מהמטבח האסיאתי ושולבו בהצלחה בתפריטים הכשרים", מספר שטייניץ ומוסיף שהמטרה שהגדירו לעצמם הבעלים היא להציב את הרף הקולינרי הגבוה ביותר. "התפריט יהיה בנוי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר וישלב בין הטרנדיים העדכניים של עולם האוכל, לבין היוקרה של אולם אירועים מוביל".

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה