סופ"ש קולינרי בריא

סדנאות אוכל פרונטליות כולל טעימות על ידי מיטב אנשי המקצוע, טרנדים בסוגי המזונות והבישול הבריא, מתכונים וטיפים בסופ"ש קולינרי חוויתי על שפת הכנרת
סופ
סופ"ש קולינרי בריאותי במלון גלי כנרת בטבריה. (צילום: שרון בראון)
Monitour ads

מלון רימונים גלי כנרת בטבריה, אחד ממלונות הכתר של רשת מלונות רימונים, מציע סופ"ש קולינארי על טהרת הבריאות, הכולל סדנאות בישול, אפייה, הכנת קינוחים, טרנדים בסוגי מזונות ובישול וטיפים בנושא שמירה על הבריאות עם מיטב המומחים בנושא.

במהלך הסופ"ש שייחל ביום חמישי 26.1.2017 ויימשך עד מוצ"ש 28.1.2017, יחוו אורחי המלון חופשה מעצימה ומיוחדת, המעניקה ערך מוסף, בה יחשפו למטבחים שונים ולעולם הבישול והקונדיטוריה וישתתפו בסדנאות מיוחדות, ביניהן סדנת סופר-פוד עם התזונאית הטבעית והבשלנית לימור בן יאיר בנושא  "מזון על הוא התרופה של המחר", "עד 120…" – סדנה של מנות קינוח דלות קלוריות, עד 120 קלוריות למנה – עם השף קונדיטור אורן בקר,  "אמונות תפלות בתזונה ובדיאטה " – הפרכת מיתוסים עם רותי אבירי, דיאטנית ילדים ודיאטנית ראשית בביה"ח תל השומר, יועצת לחברות מזון ומחברת ספרים וכן סדנת צילום ועריכה של מנות אוכל באמצעות הסמרטפון.

הסופ"ש יתקיים במלון המפואר השוכן על שפת הכנרת, בשיתוף עם "המטבחון של אייל" אשר אחראים על ההפקה הקולינרית.

המחיר 1,390 שקל לזוג ללילה בהזמנת מינימום 2 לילות, על בסיס אירוח חצי פנסיון.

פרטים באתר.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה