מנו ספנות בשייט קולינרי

מציעה שייט ללרנקה שבקפריסין בסימן קינוחים בהשתתפות ובהובלת השפים אורן בקר ונוף עתאמנה איסמעיל, עם סדנאות, סיור קולינרי וכמובן טעימות
פונדק בסימטה ציורית בקפריסין
פונדק בסימטה ציורית בקפריסין. במהלך ההפלגה ייערך סיור קולינרי באי, שזור אלמנטים של טעמים מקומיים. (צילום: עירית רוזנבלום)

בחברת מנו ספנות יוזמים הפלגה קולינרית חדשה באניית הקרוזים גולדן איריס. מדובר בהפלגה בקונספט קולינרי לקפריסין על טהרת הקינוחים. השייט יתקיים בחודש יוני בין ה-9-11, (שישי עד ראשון), כאשר ההגעה בחזרה לחיפה היא ב-8 בבוקר.

במהלך ההפלגה שזורות פעילויות סביב קונספט הקולינריה: בין הפעילויות נכללות סדנאות, סיורים, טעימות ועוד.

הגולדן איריס של מנו ספנות
האוניה גולדן איריס של מנו ספנות. יכולה להכיל כאלף נוסעים ו-350 אנשי צוות. (צילום: יח"צ)

במהלך ההפלגה יערכו השפים סדנאות על טהרת הקינוחים: סדנת "קינוחים מושחתים לצד קינוחים בריאים", "קינוחים לבנטיניים" וסדנת צילום קולינריה בסמארטפון. עוד יתקיים סיור קולינרי שזור אלמנטים של טעמים מקומיים. את הפעילות יובילו השף קונדיטור אורן בקר, יועץ מומחה לקינוחים בכלל ומתמחה בקינוחי בריאות (ללא גלוטן וסוכר) יועץ למסעדות ומעביר סדנאות אומן קולינריות, בוגר ביה"ס למלונאות בהצטיינות.  והשפית נוף עתאמנה איסמעיל, זוכת מאסטר שף, מעבירה סדנאות קולינריה ומומחית למטבח הלבנטיני.

לדברי גיל חשמונאי, מנהל השיווק במנו ספנות, "תחום הקולינריה הינו בעל חשיבות רבה בהפלגות 'מנו ספנות'. צוות השפים של האנייה דואגים למטעמים ושפע של סגנונות גסטרונומיים וריחות מעוררי תיאבון, והכל מוגש בדרכים מקוריות ומפתיעות. אורחי האנייה נהנים מפנסיון מלא, ממסעדה מפוארת המציעה 3 ארוחות שף עשירות ביום, בקונספט של בופה בסגנונות שונים, ומאפשרים לאורחי האנייה מגוון רחב של טעמים ומנות, ולגוון בין המאכלים המועדפים עליהם. במנו ספנות מתאימים את הארוחות לכולם כך שמבוגרים, ילדים, אוכלי בשר או צמחוניים, ימצאו שפע של טעמים לפי העדפותיהם".

מחיר ההפלגה בת היומיים (באתר) נע בין 246 אירו לאדם בתא זוגי ללא חלון (984 שקל) עד 354 אירו (1,416 שקל) לאדם בסוויטה.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה