מיום שלישי: פסטיבל תלאביבEat השני

פסטיבל האוכל של תל אביב-יפו חוזר לשלושה ימים עם טובי השפים במקום אחד: חיים כהן, יונתן רושפלד, שאול בן אדרת, דייויד פרנקל ועוד. כל המנות עד 35 שקל
נבחרת השפים של תל אביבEat
נבחרת השפים של תל אביבEat השנה. בחזית, בין השאר: שאול בן אדרת, יונתן רושפלד ובינו גבסו. (צילום: שוקה כהן)

פסטיבל תלאביבEat 2017 חוזר לגן צ'ארלס קלור למשך שלושה ימים. מיום שלישי עד יום חמישי ה-23-25 במאי החל מ-18:00, יתקיים פסטיבל האוכל שמקבץ את טובי השפים במקום אחד, בשלושה ערבים של אוכל משובח, טעימות של המנות הטובות בארץ, חוויה יוצאת דופן על חוף הים של תל אביב-יפו.

בעקבות ההצלחה של הפסטיבל בשנה שעברה, החליטה עיריית תל אביב- יפו להפיק גם השנה את פסטיבל האוכל – עם שפים מעולים, אוכל רחוב חדשני, שדירת שוק חגיגית, משאיות אוכל ססגוניות, הופעות מוזיקה חיות, מתחם לילדים, פינות ישיבה, בתי קפה וברים אשר פרושים אל מול נופו של הים.

כל מחירי המנות עד 35 שקל והכניסה חופשית.

יהיו שם המסעדות: יפו תל אביב, מאנטה ריי, קפטן קארי, התרנגול הכחול, ויקי כריסטינה, דיקסי/פילדלפיה, פרונטו קיוסקו, ניני האצ'י, vong, דוד ויוסף, סופרה, אגאדיר, מקסיקנה, קפה אל נור, טקסס ברביקיו, פונדק דה לוקס, aria, מגדלנה, סילו ועוד.

יבשלו: חיים כהן, שאול בן אדרת, יונתן רושפלד, דייויד פרנקל, רונן סקינזיס, בינו, גיא גמזו, יוסף ז'וז'ו חנא, יהלומה לוי, מיכאל סיידוב, לירון ברנר, גיא פרץ, רובי פורטנוי ועוד רבים וטובים.
יוגשו: כריך אנטריקוט של דיקסי/פילדלפיה, פרגית גרוסה בפיתה של יפו תל אביב, מיני המבורגר של ויקי כריסטינה, צ׳בורקי  במילוי בשר של סופרה, פסטות של פרונטו, אסאדו של התרנגול הכחול, טאקו מקסיקני של מקסיקנה, אוכל הודי של קפטן קארי, כנפיים מעושנות של טקסס ברביקיו, קבב בפיתה של דוד ויוסף, פיש אנד צ'יפס של מאנטה ריי, סושי של ניני האצ'י, אוכל גורמה לבנטיני של קפה אל נור, אוכל רחוב וייטנאמי של vong, צ'יקן קריספי של פונדק דה לוקס, לחמניות שרימפס של aria ועוד מנות רבות.

תל אביבEat בשנה שעברה
תל אביבEat בשנה שעברה. המונים צובאים על הדוכנים. כדאי לבוא ברגל או בתחבורה ציבורית. (צילום: יח"צ)

עוד יהיו במתחם הפסטיבל:
Street food: פושון, בינו שווארמה, גורדוס, TASH & TASHA, ממתקי מוטראן, נקניקיות ביירן, זה סושי, דים סאם, cookeez, גלידות אייסברג, קמפאי, אסאי, טראקס דה דלוקס, ברטון קרפרי, yatai, shi-shi, מיצי בשוק, טברנה אקספרס ועוד.

Food truck: אראפס משוק הכרמל, טראק יווני ועוד.

שוק: ממלכת החלבה, מנצ'יס תבלינים, גבינות באשר, פירות גן העיר, איש הפסיפלורה, השוקולד של רווית גליצקי, נקניקי HOOK, מלכה קינוחים בצבעים ועוד.

במת שף של קיטשן ליין: הופעות חיות של השפים המובילים בישראל במרכזה של במה , מבשלים בלייב,  מול קהל המבקרים. על הבמה יודגמו טכניקות בישול לצד מנות שיוצאות תחת ידם.

לדברי שאבי מזרחי, סגן מנהלת אגף תרבות ואמנויות ומנהל המחלקה למופעים בעיריית תל אביב- יפו, הפסטיבל מוכיח שתל אביב-יפו היא מערי הקולינריה המובילות בעולם. "אני מזמין את כולכם לטעום, לשתות ולבלות".

הייעוץ הקולינרי לפסטיבל הוא של עופרה גנור וההפקה של המחלקה למופעים בעיריית תל אביב.

מומלץ לבוא ברגל או בתחבורה ציבורית.

*הטבה למחזיקי כרטיס העיר דיגיתל.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה