כשאמנות וקולינריה פוגשים מצלמה

מפגש מעורר השראה בין קולינריה ואמנות יוצע במסעדת אוברג'ין שבמלון דיויד אינטרקונטיננטל: יוגשו חמש מנות כאשר כל מנה בצבע אחר
מנות ירוקות בפרויקט המשותף של לב ועילית אנגל שיציע ארוחת ערב בהשראת התערוכה. (צילום: יח
מנות ירוקות בפרויקט המשותף של דן לב ועילית אנגל שיציע ארוחת ערב בהשראת התערוכה. (צילום: יח"צ)
Monitour ads

צלם האוכל דן לב יצר שיתוף פעולה עם מסעדת אוברג'ין שבמלון דיויד אינטרקונטיננטל תל אביב ויציג את תערוכת הצילום הייחודית Colorfood. זהו פרויקט משותף של לב ועילית אנגל שיציע ארוחת ערב בהשראת התערוכה.

שף מסעדת אוברג'ין, אלון הירטנשטיין, יצר תפריט מיוחד שיוגש במסעדה אוברג'ין במהלך השבוע שבו תוצג התערוכה, בין ה-27 ל-31 באוגוסט.

בתפריט יוגשו לסועדי המסעדה חמש מנות, כאשר כל מנה שתוגש הינה בצבע אחר.

בתערוכה אפשר להתרשם מצילומים נבחרים מתוך פרויקט Colorfood, המציג יצירות מרתקות של שמונה שפים, ולטעום מגוון מעדנים בתפריט בן חמש מנות, שנוצר בהשראת צבעים ותצלומים צילומים.

עומ מהיצירות המשלבות אוכל ואמנות צילום, הפעם בצבע אדום. (צילום: יח"צ)
עומ מהיצירות המשלבות אוכל ואמנות צילום, הפעם בצבע אדום. (צילום: יח"צ)

בתפריט:

שחור לבן – לחם מחצמת כפרי ואיטלקי מוגש בליווי קרם שום-שמיר וממרח זיתים שחורים.

מנה אדומה– טרטר טונה עם בורגול לימון ואבטיח, טונה צרובה, קרם עגבניות מגי חרוכות, סשימי טונה, סלט פלפלים אדומים קלויים, ומי עגבניות טריות מתובלות.

מנה צהובה – פילה לברק ברוטב קארי צהוב על בסיס קוקוס אננס בגריל, ריזוטו כורכום וגזר צהוב, טוויל טפיוקה חריפה.

מנה ירוקה  – חזה אווז בציפוי פיסטוק, קרם תרד, זוקיני, אפונה טריה, פטריות פורטבלו מיובשות, בניחוח כמהין, ורוטב עוף ועשבי תיבול.

פיקאסו – פנקוטה, בננה ופקאן סיני מקורמל בשילוב פרלין אגוזי לוז.

המחיר לאדם: 320 שקל כולל מים מינרלים ללא הגבלה וכוס יין. למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס – 220 שקל לאדם.

מסעדת אוברג'ין, דיויד אינטרקונטיננטל תל אביב, 27-31 באוגוסט בשעה ב-19:00.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה