בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה בירושלים שב ונפתח

בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה בירושלים -THE GARDEN TERRACE  - נפתח מחדש השבוע ומגיש מנות בר בסגנון טאפאס מהמטבח הים תיכוני
בר הקיץ של וולדורף אסטוריה ירושלים הצופה על העיר. (צילום: יח
בר הקיץ של וולדורף אסטוריה ירושלים הצופה על העיר. (צילום: דנה כספי)

בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה בירושלים -THE GARDEN TERRACE  – שב לפעול, כשהוא משקיף על קו הרקיע של ירושלים. המקום תוכנן תוך שמירה קפדנית על האיכות המאפיינת את הרשת היוקרתית.

את התפריט לגארדן טראס בנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות בר בסגנון טאפאס מהמטבח הים תיכוני. בבר – קוקטיילים ממרכיבים איכותיים, שנרקחו על ידי המיקסולוגים המומחים של המלון, ומבחר עשיר של משקאות יוקרתיים, מיושנים ומעושנים.

השף איציק מזרחי ברק, השף של וולדורף אסטוריה, עם מנות טאפאס מתפריט בר הקיץ. (צילום: יח"צ).
השף איציק מזרחי ברק, השף של וולדורף אסטוריה, עם מנות טאפאס מתפריט בר הקיץ. (צילום:דנה כספי).

לדברי השף, "השנה, לרגל 50 שנה לאיחוד ירושלים, אנו מציעים מבחר מנות הקשורות לתרבות הגסטרונומית של העיר ובהן כרובית בטמפורה משער יפו , חציל שרוף ממחנה יהודה או מעורב ירושלמי". לבאים יוצע קוקטייל מיוחד בשם "ירושלים של זהב" המכיל  עראק, הוואנה 7 ובוקע ממנו עשן קינמון.

חובבי הסיגרים, ייהנו מקולקציית סיגרים יוקרתית וייחודית למלון. בר הקיץ פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב בימים ראשון עד חמישי בין השעות מ-6 בערב ועד חצות. הבאים ייהנו משעתיים חניה חינם בחניון המלון.

תפריט האוכל של THE GARDEN TERRACE מחולק לפי שלוש רמות מחירים (40,50,60 שקלים) של מנות טאפאס מהמטבח הים תיכוני.

מנת חציל שרוף ממחנה יהודה, בגירסה של השף איציק מזרחי ברק. (צילום: יח"צ).
מנת חציל שרוף ממחנה יהודה, בגירסה של השף איציק מזרחי ברק. (צילום: דנה כספי).

התפריט של 50 שקל למנה כולל שוק וחזה עופיון על הפלנצ'ה – קרם בטטה, שאלוט וציר עוף מתקתק; טורטיה חזה עוף – סלסה עגבניות אש ועלי חסה פריכים; לחי עגל בבישול איטי – קרם ירקות שורש וציר עגל מצומצם; מדליון אנטריקוט על הפלנצ'ה – תפוח אדמה ראטה וקונפי שום ועוד.

תמורת 60 שקל למנה מוצעים  צלע טלה – רטטוי, קרם פלפלים ופסטו; דפי פילו במילוי טחול וחזה עוף – טחינה וגרגרי חומוס; כדורי בשר בקר – בטמפורה בירה וקרם פלפלים; סשימי טונה אדומה וסלמון – פלחי הדרים, מלפפון צעיר וסלקים כבושים וכן דג באס על הפלנצ'ה – ארטישוקים צלויים ותבשיל עלי תרד.

לדברי מנכ"ל המלון, אבנר און, מטרתם היא לאפשר לכלל אורחי העיר ירושלים ותושביה ליהנות מאיכות השירות והסטנדרטים הגבוהים של הרשת, גם לאלו שלא נמנים על אורחי המלון.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה