אייר אירופה עלתה לגמר בתחרות פרסי Hospitality Onboard

 חברת התעופה אייר אירופה, הגיעה לשלב הגמר של הפרס הנודע Onboard Hospitality בקטגוריה של חדשנות בתחום התפריטים לשנת 2017 המוגשים לנוסעים בנתיבים האירופיים שלה.

סנדרה לניס, מנהלת שירות לנוסע של אייר אירופה, מסרה כי  "אנו נרגשים להגיע לגמר בתחרות, זו הכרה בעבודה הקשה שלנו והמאמץ הגדול שעשינו וממשיכים לעשות כדי לשפר את השירותים שלנו בטיסה. שביעות רצון  הלקוח הוא בראש סדר העדיפויות שלנו ואנו רוצים שכל הנוסעים שלנו ידעו  שבאייר אירופה כל פרט קובע"

אייר אירופה שינתה את התפריט שלה ב- 2016 כי ראתה לנגד עיניה מחויבות למזון אורגני, אקולוגי ובריאותי, התורם לרווחת הנוסע. בנוסף, נהנים הנוסעים ממיצי פירות וירקות בכבישה קרה, 100% טבעיים, ללא תוספים או חומרים משמרים ותפריט מיוחד לילדים. התפריטים מוגשים על גבי חומרים למחזור בעיצוב חדשני למתן חוויה ייחודית לנוסע.

נוסעי מחלקת העסקים בטיסות הטרנס-אטלנטיות נהנים מתפריט בריא ועשיר של השף הספרדי הנודע Berasategui Martin בעל מסעדות עם כוכבי מישלן בברצלונה, וזאת בנוסף למושבים חדשים ההופכים למיטה שטוחה ושירות WIFI.

אייר אירופה מפעילה כיום ארבע טיסות שבועיות מישראל בימי ראשון, שני, רביעי ושישי למדריד ומשם בטיסות המשך נוחות לארה"ב ולדרום ומרכז אמריקה. החל מאפריל 2017, תפעיל טיסה חמישית בימי שלישי ובחודש יולי הנוסעים מישראל יהנו מחווית טיסה במטוס הדרימליינר.

אייר אירופה מיוצגת בישראל על ידי טל תעופה.

Monitour ads

אין תגובות

השאר תגובה